EOMY.NET
Хостинг EOMY.NET: Форум поддержки

FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 
RSS Feed  

greenpeace.zoxt.net (refused)

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов EOMY.NET -> Архив заявок на бесплатный хостинг
greenpeace.zoxt.net (refused)
Автор Сообщение
Nuclear

0 Монеты

СообщениеДобавлено: Сб, 02 Сен, 2006 10:42    Заголовок сообщения: greenpeace.zoxt.net (refused) Ответить с цитатой

Створюю цей сайт для розкриття питань організации "Грінпіс" охорони екологічного стану світу!
мови: англійська, українська
Згоден з наданням послуг.
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Nuclear

0 Монеты

СообщениеДобавлено: Сб, 02 Сен, 2006 10:48    Заголовок сообщения: Тариф Ответить с цитатой

забув вказати тариф.
"Неймовірний"
eomysupport
Администратор
Администратор

66446 Монеты

СообщениеДобавлено: Вс, 03 Сен, 2006 21:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Дякую за замовлення,

Якщо чесно, то особисто мені не подобається деякі моменти у діяльністі цієї організації. Як саме буде висвітлена діяльність цієї організації на Вашому сайті? Зовсім не хотілося б розміщувати вебсайт, що пропагує ідеї цієї організації.

Прошу вибачити, якщо моя відповідь/запитання спричинила Вам незручності...

Техническая поддержка бесплатного хостинга осуществляется только через форум поддержки
Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Nuclear

0 Монеты

СообщениеДобавлено: Вт, 05 Сен, 2006 19:29    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:
не подобається деякі моменти у діяльністі цієї організації.

які саме?
Цитата:
пропагує ідеї цієї організації

ви мабуть хотіли сказати "пропагандує"....

дякую, мені не потрібен хостінг з таким адміністратором... цей топік можете видалити...
eomysupport
Администратор
Администратор

66446 Монеты

СообщениеДобавлено: Вт, 05 Сен, 2006 20:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я би не хотів вдаватись у полеміку щодо організації. Я поважаю Ваше ставлення до «грінпісу» і прошу Вас також поважати мою особисту думку. Нажаль, очевидно, існують деякі розбіжності у наших поглядах.

У зв'язку з тим, що хостинг надається безкоштовно, я би хотів мати змогу обирати, які сайти розміщувати. Я прошу вибачення, якщо це створило будь-які незручності для Вас.

Щодо слів — можу порадити користуватися словником Very Happy

Сподіваюсь на розуміння...

Техническая поддержка бесплатного хостинга осуществляется только через форум поддержки
Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов EOMY.NET -> Архив заявок на бесплатный хостинг Часовой пояс: GMT
Страница 1 из 1

EOMY TOP 100 Rambler's Top100   Рейтинг@Mail.ru