EOMY.NET
Хостинг EOMY.NET: Форум поддержки
 
 FAQFAQ   ПоискПоиск   ПользователиПользователи   ГруппыГруппы   РегистрацияРегистрация 
 ПрофильПрофиль   Войти и проверить личные сообщенияВойти и проверить личные сообщения   ВходВход 
RSS Feed  

morganization.zoxt.net
На страницу Пред.  1, 2, 3
 
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов EOMY.NET -> Архив заявок на бесплатный хостинг
morganization.zoxt.net
Автор Сообщение
eomysupport
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 25.12.2005
Сообщения: 5712

271012 Монеты

СообщениеДобавлено: Вт, 01 Авг, 2006 20:17    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ні Smile
_________________
Дмитрий

Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Сб, 30 Дек, 2006 10:16    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Привіт, даво я вже вам не писавSmile
НАстав час зробити дзеркалом morganization.zoxt.net на munr.zoxt.net, можна ж так , щоб оце во -morganization.zoxt.net , переадресовувало на munr.zoxt.net ?
ДЯкую.Скажете, коли воно так буде?
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
eomysupport
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 25.12.2005
Сообщения: 5712

271012 Монеты

СообщениеДобавлено: Сб, 30 Дек, 2006 14:51    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

А.Бондаренко
Вітаю,

Будь ласка, напишіть про це на форумі http://www.topua.net (у форумі підтримки). Подивимось, що можна зробити.

Дякую
_________________
Дмитрий

Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Пн, 01 Янв, 2007 17:44    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

OK
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Пн, 01 Янв, 2007 18:31    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

там дуже довго йде лист реєстраційний, де розташований сервер, що на ньому лежить ТОПУА?
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
eomysupport
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 25.12.2005
Сообщения: 5712

271012 Монеты

СообщениеДобавлено: Пн, 01 Янв, 2007 18:54    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Це той самий сервер що хостить цей сайт. З поштою в нас проблем немає; швидше за все затримки виникають у Вашого поштового провайдера.
_________________
Дмитрий

Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Пн, 01 Янв, 2007 19:03    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Може, може через години три прийде.У мене просто з"явилася думка. що то якийсь інший сервер і....
Ви мене старші, можете називати мене на ти.Це я повинний з двух причин.
З новим роком!
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Ср, 03 Янв, 2007 19:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не зрозуміло тільки: чому писати на різних форумах???
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Вт, 09 Янв, 2007 12:47    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Добрий день, вечір або ніч....
Можна спитати, чому не працюють деякі пхп скрипти на саме цьому сервері.....а працюють на інших?Як можна дізнатися про це та виправити?Приклад такого скрипту -- > munr.zoxt.net/index.diya21/add_news.php
Після того як я тисну "Надіслати" має з"явитися Дякуємо за новину!., але з"являється та ж сама сторінка з пустими полями, в базу нічого не заносить, аналогічно працює й скрипт admin.php , після введення паролю, має з"являтися форма....але з"являється таж сама сторінка введення паролю........(при всьому цьому запит до скрипту відбувається, тобто ж пише у браузері:віфваівпф/admin.php?p=11234324234324)Перевірив разів 5, ніяких помилок у скриптах немає.
Це код сторінки add_news.php
<?

include "config.php";

$date = date("d-m-Y");


$form = "
<form name=\"form1\" method=\"post\" action=\"add_news.php\">
<input type=\"hidden\" name=\"seenform\" value=\"y\">
<center>
<table border=0 cellspacing=0 cellpadding=0 style='border-collapse:collapse;
border:none;mso-border-alt:solid windowtext .0pt;mso-padding-alt:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"100%\">
<center>
<tr align=center >
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"14%\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"2\">Заголовок:</font></td>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"86%\">
<input type=\"text\" name=\"title\" style=\"BORDER-BOTTOM: 1px solid; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 1px solid\">
</td>
</tr></center>
<tr>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"14%\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"2\">Посилання:</font></td>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"86%\">
<input type=\"text\" name=\"link\" style=\"BORDER-BOTTOM: 1px solid; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 1px solid\">
</td>
</tr>

<tr>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"14%\"><font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"2\">Текст:</font></td>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"86%\">
<textarea name=\"msg\" cols=\"25\" rows=\"3\" style=\"BORDER-BOTTOM: 1px solid; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 1px solid\"></textarea>
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"14%\">&nbsp;</td>
<td align=center valign=top style='border:none;padding:0cm 0pt 0cm 0pt' width=\"86%\">
<input type=\"submit\" name=\"Submit\" value=\"Надіслати\" style=\"BORDER-BOTTOM: 1px solid; BORDER-LEFT: 1px solid; BORDER-RIGHT: 1px solid; BORDER-TOP: 1px solid; BACKGROUND: ffffff; BORDER-TOP-COLOR=ffffff; BORDER-LEFT-COLOR=ffffff; Font face: Verdana\">
</td>
</tr>
</table>
<center>
</form>";
if ($seenform != 'y')
print $form;


if ($seenform == 'y' and $er == "")
{
$fp = fopen ("base.dat", "a");


$msg = stripslashes($msg);
$msg = ereg_replace("<","&lt;",$msg);
$msg = ereg_replace(">","&gt;",$msg);
$msg = ereg_replace('\\\"',"&quot;",$msg);
$msg = ereg_replace("::","::",$msg);
$msg = ereg_replace("!","!",$msg);
$msg = ereg_replace("\r","",$msg);
$msg = ereg_replace("\n","<br>",$msg);
$msg = ereg_replace("%","%",$msg);
$msg = ereg_replace("^ +","",$msg);
$msg = ereg_replace(" +$","",$msg);
$msg = ereg_replace(" +"," ",$msg);
$msg = ereg_replace(":",":",$msg);


$link = eregi_replace("http://","",$link);
$link = eregi_replace("http:","",$link);
$link = eregi_replace("http","",$link);

$string = "$title::$msg::$link::$date\r\n";
fputs($fp,$string);
fclose($fp);
print "<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" size=\"2\"><B><a href = 'index.php'>Дякуємо за новину!</a></B>.<BR>";
}
echo ("<center>Усі новини модеруються! Не плачте, коли не побачите своєї новини на нашому сайті.</center>");

?>

Що робити?
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
А.Бондаренко
Пол-пирога
Пол-пирога


Зарегистрирован: 21.05.2006
Сообщения: 51

2627 Монеты

СообщениеДобавлено: Вт, 09 Янв, 2007 12:48    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Монети даються способом підрахунку символів(поділити на 5 чи шось таке) в повідомленні?Все ж таки чекатиму відповіді на ще те питання.
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
eomysupport
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 25.12.2005
Сообщения: 5712

271012 Монеты

СообщениеДобавлено: Ср, 10 Янв, 2007 07:38    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Вибачте, нажаль, я не маю змоги допомагати з подібними речами...
_________________
Дмитрий

Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
eomysupport
Администратор
Администратор


Зарегистрирован: 25.12.2005
Сообщения: 5712

271012 Монеты

СообщениеДобавлено: Ср, 30 Янв, 2008 14:56    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Аккаунт заблокирован в целях безопасности всего сервера: аккаунт был взломан несколько раз за последние три недели.
_________________
Дмитрий

Часто задаваемые вопросы по хостингу
Условия предоставления услуг бесплатного хостинга
Вернуться к началу
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Показать сообщения:   
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов EOMY.NET -> Архив заявок на бесплатный хостинг Часовой пояс: GMT
На страницу Пред.  1, 2, 3
Страница 3 из 3

 


Rambler's Top100   Рейтинг@Mail.ru    



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group